Skip to content

Low and Slow

Waar bevinden wij ons vandaag?

puur en (h)eerlijk vlees

Waar bevinden wij ons vandaag?

Maandag Hoevelaken

Drs. W. van Royenstraat 11 8:00-12:00

Dinsdag Leusden

Biezenkamp 7:00-13:00

Woensdag Hoevelaken

Drs. W. van Royenstraat 11 8:00-17:00

Donderdag Utrecht

Overvecht 7:00-13:00

Vrijdag Amstelveen

Stadshart 7:00-17:00

Zaterdag Ede

Molenstraat 7:00-17:00

Low and Slow

Low and slow, wat is dat nou precies? Het woord zegt het eigenlijk al, het product op een lage tempratuur langzaam garen. Low en slow wordt over het algemeen met grote stukken vlees gedaan, zoals een Picanha of een Procureur.
Het voordeel van Low and Slow garen is dat de vleessappen in het vlees blijven. Hoe lager de tempratuur van het garen hoe meer sappen er in het vlees blijven.
Echte barbecue pitmasters garen soms producten zoals een Brisket of Short-ribs wel langer dan 12 uur op de barbecue! Super lekker!

Heeft u een vraag?

Een aantal veel gestelde vragen hebben wij in het kort beantwoord onder veel gestelde vragen.
Komt u er alsnog niet uit, neem dan gerust contact op!

  • Dinsdag Leusden Biezenkamp 7:00-14:00
  • Donderdag Utrecht Overvecht 7:00-14:00
  • Vrijdag Amstelveen Stadshart 7:00-17:00
  • Zaterdag Ede Molenstraat 7:00-17:00

Neem gerust contact op, vaak is het product gewoon aanwezig.

  1. In slechts vier eenvoudige stappen kunt u heerlijk genieten van onze ambachtelijke producten.

    1. U maakt een keuze uit ons assortiment in onze webshop. U kunt gemakkelijk meerdere producten toevoegen aan uw winkelwagen.
    2. U vult uw gegevens in, en kiest een ophaal moment/locatie wanneer het u uitkomt, de bestelling in ontvangst te nemen. Geen geschikt moment beschikbaar? Neem gerust contact op om een samen tot een praktische oplossing te komen.
    3. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin uw bestelling.
    4. Wanneer u de bestelling in ontvangst neemt kunt u betalen met pin, contant of eventueel via een “tikkie”.