Afhalen

Natuurlijk kunt u ook uw vlees, vleeschotels, vleeswaren, worst of soep bij ons bestellen. Uw eigen ambachtelijke slager heeft de mooiste vleessoorten in huis gehaald en verwerkt, zodat u van een heerlijk stukje vlees worst of vleeswaren kunt genieten. Wij vragen u wel om uw bestelling tijdig door te geven. Wanneer uw bestelling op tijd bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat deze klaar staat wanneer u deze (op afspraak) kan afhalen in Hoevelaken.

Wanneer u een bestelling heeft doorgegeven, nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de biijzonderheden van uw bestelling door te spreken en de afhaaltijd te met u te overleggen.

Bestellingen die u op een van onze marktstandplaatsen wilt komen ophalen dienen wel minimaal 2 dagen vóór de dag van afhalen door ons ontvangen te zijn. Op deze manier hebben wij de tijd om uw bestelling tijdig voor te bereiden. U vindt onze afhaaladres, standplaatsen en de juiste afhaaltijden op de pagina contact en afhaaltijden.

Bestellen

Kies
Maak uw eigen selectie, heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag met de voorbereiding en planning
Afhalen
Afhalen in Hoevelaken of misschien bij uw eigen markt? Bekijk waar u het nog meer kunt afhalen
Bereiden
Zelf klaarmaken of met wat hulp? Bekijk onze recepten waar wij stap voor stap uitleggen hoe u het perfecte stuk vlees klaarmaakt
Genieten
Lekker genieten van uw uitgekozen producten doet u samen met vrienden, familie of collega's